Mooie lingerie in Dordrecht geshopt

lingerie Dordrecht

Om mijn man te verassen in de slaapkamer, ben ik, bij de wel bekende zoekmachine van het internet, opzoek gegaan naar lingerie Dordrecht. Zo kwam ik terecht op de website van Erotic Treasure. Op de website zag ik al een aantal mooie setjes en ik besloot dan ook om naar deze shop zelf te gaan om te passen en mij te laten adviseren. Deze winkel is niet ver bij mij uit de buurt dus ging ik meteen daar naartoe om zo in de avond mijn man te gaan verassen. Bij binnen komst van deze seksshop werd ik begroet door een medewerkster.

lingerie Dordrecht

Een mooi spannende setje gevonden

De medewerkster van Erotic Treasure hielp mij zeer goed en al snel had ik een mooie spannende setje gevonden. In de avond voor dat mijn man thuis kwam trok ik het lingerie, die ik kocht in Dordrecht, aan en wachten ik af wat die er van vond. Bij binnenkomst was mijn man blij verrast en ik moet zeggen dat wij een hele leuke avond hebben gehad. Niet alleen had ik een setje gekocht maar ik had ook een speeltje meegenomen voor ons beide. Dat is allemaal te koop bij deze onderneming.