De catsuit: een populaire fantasie bij mannen

Een zeer populaire trend in sexy kleding is de catsuit. Deze strakke, nauwsluitende pakjes die vrouwen dragen zijn voor veel mensen een echte fantasie. Als je je partner wilt verrassen met iets origineels en iets waarvan hij of zij helemaal gek wordt, weet je wat je moet doen. 

Soorten en maten

Er is eindeloos veel keuze in de wereld van catsuits. Zo zijn er pakken van netstof, kant, latex en leer, met of zonder cups en open kruis. Er bestaan ook pakken met een jarretel en varianten in grotere of kleinere maten zodat iedere vrouw een pak kan vinden dat bij haar past.

Een pakje aantrekken

Hoe sexy de catsuit ook is, het aantrekken ervan is een behoorlijke opgave. Als je het geheel sexy wil houden, is het misschien slim om dit niet te doen met je partner ernaast. De pakjes zijn vaak gemaakt van latex of een zeer poreuze stof zoals netstof. Het aantrekken ervan is dan moeilijk en bovendien wil je het pakje natuurlijk niet scheuren.

Tips voor het aantrekken

Een goede voorbereiding is het halve werk! Zorg daarom dat je niet alleen jouw catsuit in huis hebt, maar ook wat gel of talkpoeder. Daarmee glijdt de catsuit sneller om je lichaam heen. Daarnaast moet je bedenken of je nog iets onder de catsuit wil dragen. Ga je een slipje of bh eronder dragen, of ga je helemaal naakt? In het eerste geval is het wel belangrijk dat er ondergoed onder past.