Pretpark voor 50-plussers

Joris_en_de_DraakMijn naam is Frans en ik ben inmiddels met pensioen. Al tien jaar ben ik alleenstaand. Tegenwoordig doe ik niks liever dan met mijn kleinkinderen de dag door te brengen. Deze keer besloten we om met de hele familie naar de Efteling te gaan. Het was onwijs gezellig en ik bleek niet de enige 50-plusser te zijn die de dag doorbracht met zijn familie. Het was een leuke dag met een onverwachte verrasing.

Socializen brengt geluk

Eenmaal in het pretpark aangekomen besloot ik met mijn kleinzoon een attractie in te gaan, want niemand anders durfden. Ik heb vroeger bij de marine gezeten, dus ik was wel wat gewend. Ik was alleen vergeten dat het heel erg druk was in het pretpark en heb ongeveer een uur in de rij gestaan voor een ritje in de achtbaan. Gelukkig was ik niet de enige die met zijn kleinzoon de attractie in durfde. Ik ontmoette Arjan, een aardige man van 67 jaren jong. Hij toonde interesse en vroeg op een gegeven moment naar mijn vrouw, ik vertelde hem dat mijn vrouw tien jaar geleden is overleden. Terwijl ik het verhaal vertelde, zag Arjan dat ik wel openstond voor nieuw spannend avontuur. Hij vertelde uit eigen ervaring dat hij zijn vriendin heeft ontmoet via een datingsite. Ik had daar nog nooit van gehoord, maar hij was er erg enthousiast over. Toen ik thuis kwam heb ik me gelijk geregistreerd op de site en heb nu contact met drie vrouwen die mijn eenzame leven heel erg doen opvrolijken. Ik heb zelfs een date binnenkort met één van de drie vrouwen.