Speeltjes in de slaapkamer? Goed idee!

Nee, we willen niet je seksuele zelfvertrouwen onderuit halen. Het is slechts onze bedoeling om de spanning tijdens jouw avonturen in de slaapkamer op te hogen!

Want dat is waar toys voor bedoeld zijn. Niet zozeer als vervanging van erogene zones of favoriete lichaamsdelen maar als een extensie van je genot. Sommige speeltjes doen namelijk dingen die het menselijk lichaam niet kan. Niets belet je om ze zowel in je eentje als met je partner te gebruiken om golven van genot over je heen te laten komen.We hebben hieronder enkele van de magnifieke mogelijkheden voor je uiteengezet. Er valt echter nog veel meer te ontdekken zodra je de eerste stappen in de wondere wereld van de sekstoys hebt gezet!

Dildo’s en vibrators

Introducties zijn niet nodig. Je moet echter niet denken dat alle varianten van deze speeltjes maar heel ‘gewoontjes’ zijn. Dat is namelijk absoluut niet het geval! Sommigen zijn namelijk in staat om jouw favoriete plekjes te stimuleren zoals geen menselijk lichaamsdeel dat ooit zou kunnen. Kies bijvoorbeeld voor varianten die de vrouwelijke g plek of de mannelijke prostaat masseren voor de meest overweldigende orgasmes. Jawel, er zit meer achter dildo’s en vibrators dan je wellicht zou denken!

Masturbators

Zowel in het liefdesspel als in je eentje wil je je natuurlijk aan het ultieme genot kunnen onderwerpen. Gelukkig maken masturbators dit meer dan mogelijk! De zachte kunststof met opening in de vorm van een mond, vagina of anus (neutrale modellen zijn er ook) masseert met behulp van noppen en ribbels je penis als nooit tevoren. Nog even en je wijst je partner de deur omdat dit speeltje het veel beter kan!

Nee, zo’n vaart zal het niet snel lopen. Hoewel…