Tips voor de eerste keer anale seks

Sommige mensen vinden het geweldig, andere mensen vinden het verschrikkelijk. We hebben het over anale seks. Ben jij benieuwd of anale seks iets voor jou is? Dan raden wij je aan dit gewoon eens te proberen. In dit artikel geven we drie tips voor de eerste keer anale seks.

Tip 1: zorg voor ontspanning

Voor goede anale seks is het erg belangrijk goed ontspannen te zijn. Je kunt je partner laten ontspannen door hem of haar een massage te geven. Ook goed om te weten: net voor en tijdens het klaarkomen vinden de meeste mensen het prettig om aangeraakt te worden bij de anus. Houd hier rekening mee als je wil starten met anale seks. 

Tip 2: begin rustig

Je kunt je penis niet zomaar in haar anus steken. Goede anale seks bouw je rustig op. Begin met een vinger, doe er eventueel nog een vinger bij en introduceer je penis pas in het spelletje als dit allemaal goed gaat. De anale seks die je in pornofilms ziet, waarbij de penis in één keer naar binnen gaat, is niet bepaald realistisch voor jouw eerste keer.

Tip 3: gebruik veel glijmiddel

Hoe meer glijmiddel je gebruikt, des te gemakkelijker de anale seks gaat en des te meer jij en je partner hiervan kunnen genieten. Wees daarom niet bang lekker veel glijmiddel te gebruiken.