Tips voor een beter seksleven

Wil je ook meer plezier in de slaapkamer? Dan hebben we een aantal seks tips voor jou en je partner om jullie seksleven nieuw leven in te blazen.

 

Een beter seksleven tip 1 – Een sensuele massage

Sensuele aanraking is één van de meeste ontspannende en sexy dingen die je kan doen voor je partner. Onze lichamen hebben allerlei plekken waar spanning is opgeslagen. Dit verhinderd een goede doorstroming van energie, inclusief de seksuele energie. Een ontspannende sensuele massage zorgt ervoor dat deze seksuele energie weer vrij door het lichaam kan stromen. Door de geslachtsorganen de masseren zal het bloed tevens beter door de geslachtorganen kunnen stromen. Dit zal tot betere en intensere orgasme leiden.

Begin je sensuele massage door eerste de grote spiergroepen te masseren en blijf nog even weg bij de erotische zones. Wees royaal in het gebruik van massageolie. Vergeet ook de handen en voeten niet, hierin zitten veel zenuweinden waarin vaak spanningen zijn opgeslagen. Langzaam maar zeker breid je massage uit naar de erotische zones.

Het geven van een goede sensuele massage zou hoog op je lijstje moeten staan met seksuele skills welke je onder de knie moet hebben voor een beter seksleven.

 

seks tipsEen beter seksleven tip 2 – een blinddoek

Onze hersenen verwerken alles wat onze zintuigen waarnemen. Wanneer we een zintuig – de ogen – uitschakelen, door deze te blinderen met een blinddoek, zullen onze hersenen gaan overcompenseren om voldoende informatie via de zintuigen te krijgen. Zo heeft iemand die blind is een beter gevoel voor aanrakingen en een verhoogde waakzaamheid voor geluiden.

Dankzij de blinddoek zal de gevoeligheid voor aanrakingen toenemen. Het feit dat je je bedpartner niet kan zien, en je niet weet wat de volgende actie van hem of haar zal zijn, maakt het extra spannend. Door met lichte aanrakingen te beginnen bouw je het verlangen van je partner op. Je kan beginnen met lichte strelingen met behulp van een veertje, een stukje zachte stof of door zachtjes in de hals te likken of te kussen. Dit kan je langzaam uitbreiden naar de erotische zones en het zal niet lang duren voordat je partner smeekt om meer.

 

Een beter seksleven tip 3 – het geven van instructies

Als je al een tijdje dezelfde bedpartner hebt dan kan je de veronderstelling hebben dat je wel precies wat hij of zij wilt. Dit is echter zelden het geval en het is een valkuil om te denken dat je de manier hebt gevonden waarop ‘het’ hoort te gaan. Voor je het weet wordt je seksleven een sleur. Er is altijd wel iets wat jullie nog niet geprobeerd hebben of iets wat anders gedaan kan worden.

Bespreek met elkaar wat je graag zou willen uitproberen. Neem afwisselend de rol van leraar/lerares aan en geef je bedpartner duidelijke instructies, waarin je je partner precies verteld wat hij/zij moet doen om je te plezieren.

 

Een beter seksleven tip 4 – strippoker

Pak een spel kaarten, tijd voor een potje strippoker. De ideale manier om elkaar op een speelse manier uit de kleren te krijgen. De verliezer van een hand trekt een kledingstuk naar keuze uit. Het wordt pas echt leuk zodra er geen kledingstukken meer over zijn om uit te trekken. De winnaar van de hand mag dan de verliezer een seksuele opdracht geven. De verliezer moet bijvoorbeeld de winnaar kussen op de erotische zones. Spreek wel een tijdslimiet af voor de seksuele opdrachtjes, 1 minuut bijvoorbeeld.

Behalve met strippoker kan je dit spel ook met andere spelvormen spelen. Zolang het maar een spelvorm is waarbij de winnaar door het toeval wordt bepaald zodat beide partners (gemiddeld) even vaak aan de beurt komen.

 

seks tipsEen beter seksleven tip 5 – dirty talk

Onze hersenen zijn ons grootste seksuele orgaan. We reageren automatisch op het gesproken woord, en helemaal als iemand onze naam gebruikt. Alles wat we horen wekt emoties op en zorgt ervoor dat bloed naar verschillende gebieden in ons lichaam stroomt, afhankelijk van het onderwerp. Zeker als je nog nooit vieze dingen tegen je partner tijdens de seks hebt gezegd kan het spannend zijn om dit te gaan doen. Het zal dan zeker voor een nieuwe, opwindende, dimensie in jullie seksleven zorgen.

Zorg voor een zekere opbouw in de dingen die je zegt en kijk hoe je partner hier op reageert voordat besluit er weer een schepje bovenop te doen. Je kan beginnen door te zeggen dat je geniet van wat jullie op dat moment doen, wat voor een gevoel het je geeft en wat je hierna zou willen doen. Wees in eerste instantie voorzichtig met het gebruik van grove bewoordingen, kijk eerst hoe hierop gereageerd wordt.

 

Een beter seksleven tip 6 – probeer een nieuw standje

Jullie weten waarschijnlijk al hoe jullie elkaar een orgasme kunnen bezorgen. Goede kans dat jullie het bij de standjes houden waarvan jullie weten dat het jullie tot een hoogtepunt zal brengen. Blaas jullie slaapkamer avonturen nieuw leven in door aan de slag te gaan met nieuwe seksstandjes. Het internet staat er vol mee, en er zijn vast nog standjes welke jullie nog niet geprobeerd hebben.

Het uitproberen van een nieuw standje zorgt weer voor een beetje extra spanning in de slaapkamer, weer alsof jullie elkaar nog niet zolang kennen. En het houdt de seks leuk en luchtig. Verandering van omgeving kan ook wonderen doen. Verruil de slaapkamer eens voor de keukentafel of de wasmachine. Of ga buiten de deur eens het avontuur aan. Met een kleedje onder de arm in het bos zoeken naar een geschikt plekje met privacy of parkeer de auto op een afgelegen parkeerplaats voor een potje seks.

 

Een beter seksleven tip 7 – een cockring

Alle bovenstaande tips kan je doen zonder behulp van seksspeeltjes. Voor deze laatste tip heb je een seksspeeltje nodig; een cockring. Een cockring zorgt ervoor dat de erectie harder is dan normaal. Dit zal de vrouw een andere stimulatie en sensatie tijdens de seks geven. Een cockring zorgt er tevens voor dat het bloed minder snel uit de erectie stroomt. Hierdoor kan tussendoor makkelijker even gas terug genomen worden, en van standjes gewisseld worden, zonder dat de penis wat slapper wordt. Door regelmatig wat gas terug te nemen en van standjes te wisselen heb je langer plezier voordat het orgasme wordt bereikt.